RBK Futsal ansætter futsal brødrene Jimmy og Steven de Oliveira Schumann – i ambitiøs futsal satsning

Søndag den 14. november starter RBK med at tilbyde futsal til U7-U10 spillerne i Køge og omegn.

Trænerne er Jimmy og Steven de Oliveira Schumann, der udover deres normale virke i Brøndby IF Futsal liga regi, er indehavere af Futsaltræneren, med hvem RBK har indgået et stragetisk samarbejde. Futsaltræneren et konsulent firma, der blandt flere ting, har specialiseret indenfor Futsal.

“Jeg så muligheden for at arbejde med futsal i et området, som har et enormt vækst potentiale, som ikke er blevet udnyttet til fulde endnu. Der er mange perspektiveringer i at arbejde med ungdommen, så de får det ind med modermælken at futsal også er en karriere vej inde for sportens verden. Og muligheden for at arbejde med spillere, som kan udvikle deres færdigheder til græsdelen har altid tiltalt mig. Jeg er en fodbold alternativista, har tidligere været landstræner og dansk mester i Beach Soccer og elsker Street, Panna og Teqball foruden fodbold, futsal og beach soccer, som jeg har kendskab fra højeste niveau i Danmark.” udtaler Steven til rbkoge.com

Fremtidens spillere skal have muligheder for at udvikles og dygtiggøre sig. Futsal er det første alternativ til “normal fodbold” vi i RBK lancerer for vores medlemmer og i og med at DBU netop har lanceret at man sagtens kan repræsentere en klub, i normalt fodbold og en anden klub i futsal eller e-sport, syntes vi at tiden var den rette til at få startet op. Når vi starter noget op handler det om at sikre at det bliver et kvalitetstilbud, hvorfor at vi er ualmindelig stolte over at kunne præsentere Jimmy og Steven, som de første to træner ansættelser indenfor futsal delen.

Vi glæder os til at se Jimmy og Steven på futsal banen i RBK, helt specifikt i Asgård Hallen, på Asgård Skole – Norsvej 2 i Køge, hvorfra vi i fremtiden kommer til at udvikle vores futsal tilbud. Et tilbud vi starter op i de yngste- og unge børne aldre, men hvor vi over tid har ambitioner om at skabe et futsal tilbud hele året rundt, til børn og voksne futsal spillere.

Hvis du er U7/U8/U9/U10 spiller, er du meget velkommen til at komme og prøve vores futsal tilbud af søndag den 14. november og/eller søndag den 14. november.

U7/U8 træner kl. 09.15-10.30 

U9/U10 træner kl. 10.45-12.00

Tilmeld dig en eller to prøvetræningsdage nedenfor, vi har plads til max 20-22 spillere pr. aldersgruppe, pr. træning.

Hvis du gerne vil vide mere omkring RBK og vores Futsal tilbud, kontakt da venligst klubbens formand Kenneth Santa på mail, futsal@rbkoge.com –  eller pr. telefon 30 23 23 24

Futsal kontingentet, for en gang træning om ugen, for perioden november 2021 til og med start april 2022, vil være kr. 499 kr. (Futsal Indmeldelses gebyr kr. 150, -)

(undtaget skoleferier og de søndage hvor hallen er optaget til boksestævner / volleystævner og eller lignende, anslået 11-12 træninger)

Lokation: Hallen på Asgårdskolen, Norsvej 2-4600 Køge

TILMELD DIG HERUNDER

 

Skriv et svar