RBK Futsal ansætter U19 DM Guld træneren Dennis Carlsson fra FC Fjordbold

Dennis Carlsson vandt i sidste sæson DM guld i U19 Futsal rækken, som cheftræner for FC Fjordbold.

I RBK Futsal skal Dennis varetage træningen af vores U11/U12 og U13/U14 grupper i indeværende sæson, med opstart onsdag den 17. november, i Asgård hallen i Køge.

Dennis Carlsson om ansættelsen i RBK: “Som dedikeret futsal mand var jeg hurtigt overbevist om RBKs nuværende og fremtidige ambitioner og visioner som klub, indenfor fodbolden og specifikt futsal delen. Der er kæmpe muligheder og potentiale til at skabe et kvalitets tilbud i futsal, i området med Køge i centrum. Jeg har fået muligheden for at være med til at præge udviklingen af projektet fra starten, sammen med gode- og kompentente mennesker, med erfaring fra højeste hylde i miljøet, det fedt og jeg glæder mig til at komme i gang på banen.

Dennis er seneste tilføjelse til vores futsal træner gruppe, som foruden Dennis Carlsson også tæller Jimmy de Oliveira Schumann og Steven de Oliveira Schumann.

Se nyheden om Steven og Jimmys ansættelse i RBK her

“Med ansættelsen af Dennis har vi ikke bare ansat en dygtig futsal talentudvikler, vi har også ansat en træner, der selv har spillet på højeste futsal liga niveau i Danmark og kombinationen mener vi kommer til at komme vores spillere og miljø tilgode og vi er glade og stolte over at kunne præsentere en så markant futsal leder i vores miljø.” Udtaler RBK formand Kenneth Santa til rbkoge.com

U11/U12 kommer til at træne en gang ugentligt i perioden 17. november til start april, om onsdagene i tidsrummet 16.15-17.30.

U13/U14 kommer ligeledes til at træne en gang ugentligt i perioden 17. november til start april, om onsdagene i tidsrummet 18.45-20.00.

Hvis du er U11/U12/U13/U14 spiller, er du meget velkommen til at komme og prøve vores futsal tilbud af onsdag den 17. november og/eller onsdag den 24. november.

Tilmeld dig en eller to prøvetræningsdage nedenfor, vi har plads til max 20-22 spillere pr. aldersgruppe, pr. træning.

Hvis du gerne vil vide mere omkring RBK og vores Futsal tilbud, kontakt da venligst klubbens formand Kenneth Santa på mail, futsal@rbkoge.com –  eller pr. telefon 30 23 23 24

 

Futsal kontingentet, for en gang træning om ugen, for perioden november 2021 til og med start april 2022, vil være kr. 499 kr. (Futsal Indmeldelses gebyr kr. 150, -)

(undtaget skoleferier og de onsdage hvor at hallen er optaget til kampe, boksestævner / volleystævner og eller lignende, anslået 12-13 træninger)

Lokation: Hallen på Asgårdskolen, Norsvej 2-4600 Køge

TILMELD DIG HERUNDER

 

Skriv et svar