RBK Udvider – Nu også Talentskole og camps i Frederiksværk

Alle spillere i alderen 6-13 år, bosiddende i og omkring Frederiksværk og der ønsker at træne godt, med kvalificerede trænere, har fra fredag den 22. april 2022 muligheden for en ekstra ugentlig træning på RBKs talentskole i Frederiksværk.

“Vi er utrolig glade og stolte over at kunne løfte sløret for dette nye initiativ, vores udvidelse igennem samarbejdet med Frederiksværk Fodbold Klub. Det kommer til at komme en masse spillere tilgode i og omkring Frederiksværk, både med Talentskole tilbuddet om fredagene, samt i forbindelse med de fodbold camps vi planlægger at afholde i løbet af 2022, den første afholdes påsken, 11-12-13 april, for U7-U13 årgangene. Frederiksværk Fodbold Klub har nogle fantastiske faciliteter, gode folk i klubben og vi glæder os til i samarbejde med dem, at skabe nye muligheder for de lokale og regionale fodboldspillere, der gerne vil have ekstra gode træningstilbud udover de tilbud de dagligt modtager i egen / egne klubber”, Udtaler Kenneth Nielsen, Head of Coaching i RBK – Frederiksværk til klubbens hjemmeside.

Martin Holm Jensen, Klubchef i FFK om samarbejdet med RBK: “I FFK søger vi hele tiden efter nye partnere og muligheder for vores spillere, og nu har vi fået et samarbejde i stand, med RB Køge. Det bliver et ekstra trænings tilbud til piger og drenge i U7-U13, som kan tilkøbe en ekstra træning, som vil ligge om fredagen, på kunstbanen i FFK. Derudover vil der være forskellige camps, en fodboldskole i sommer ferien, og mange andre aktiviteter som vi komme på senere hen.

Samarbejdet og tilbuddet gælder alle børn, så man behøver ikke være medlem af FFK, for at deltage, men alle kan tilmelde sig. 

Der er ikke nogen krav til spillerne og deres niveau, alle er velkomne til at være med. RB Køge er et trænings tilbud til spillere, og man er derfor fortsat indmeldt i sin nuværende klub”.

Se hele nyheden på Frederiksværk Fodbold Klubs hjemmeside

På Talentskolen i RBK regi, er fokus på at skabe det bedste mulige tilbud til den enkelte spiller, hvorfor at indholdet i træningen er tilrettelagt, så det sikrer at spillerne udvikler deres individuelle færdigheder.

Bryder man spillet ned, handler alt om 1v1 dueller, offensivt og defensivt. På Talentskolen er fokus i træningerne på gode gentagelser af forskellige finter, vendinger, sparkeformer, driblinger og løb med bolden, med begge ben.

På Talentskolen er alle spillere i alderen 6-13 år, der ønsker at træne godt velkommen og man har som “ny spiller” muligheden for at prøvetræne 1 gange gratis, inden man melder sig ind i RBK. 

  • (Bemærk venligst at man godt kan være medlem i flere klubber /foreninger samtidig, Talentskolen er et ekstra supplerende træningstilbud)

Fra fredag den 22. april 2022, frem til og med fredag den 17. juni – træner vi efter følgende plan på Talentskolen i Frederiksværk:

Fredage 16.30-17.25

U7-U8-U9 spillere

Fredage 17.30-18.25

U10-U11-U12-U13 spillere  

Tilmelding:

Man tilmelder sig til en gratis prøvetræning nedenfor, ønsker man at fortsætte med en ugentligt træning herefter, melder man sig ind i RBK via indmeldings formularen nederst på denne side.

– Vi har plads til max 24-30 spillere pr. træningsgruppe og der er tilmelding efter først til mølle princippet.

Trænere:

Cheftræner, Kenneth Nielsen, UEFA A Licens & RBK TopTalent trænere

– 1 træner pr. 8-10 spillere.

Sted:

Kunstbanen ved Frederiksværk stadion, Sportsvej 7, 3300 Frederiksværk

Pris, RBK Talentskole i Frederiksværk:

Kr. 499,- i kontingent pr. halvsæson* (8 træninger)

– en ugentligt træning i perioden april 2022-juni 2022, undtaget skolernes ferie- og helligdage.

– RBK spillere har automatisk 10% rabat på deltagelse i RBK Camps, 10% rabat på alle indkøb på Unisport.dk, samt 35-40% rabat på indkøb af RBK Puma beklædning på RBKs side på Unisport.dk

Tilmeld dig RBK Talentskole træninger her

Skriv et svar