Skal du på RBK Fodbold Camp i Frederiksværk ?

I dagene 11-12 og 13 april, udbyder RBK for første gang en RBK fodbold camp i Frederiksværk. Campen vil være for de 6-13 årige fodboldspillere, både drenge og piger er velkommen. Påske campen er den første fodbold camp af i alt fire, i forvejen planlagte fodbold camps, som RBK kommer til at afholde i Frederiksværk i løbet af 2022.

På RBK Camps tilbyder vi specifik – og individuel fokuseret træning til spillere, der vil dygtiggøre sig. Vi har fokus på den enkelte spillers individuelle kompetencer og kvalifikationer med fokus på gentagelser og gode gentagelser af afleveringer, driblinger, finter, vendinger og med 1v1 offensivt og defensivt.

Oversigt RBK Camps I 2022 – I Frederiksværk

Påske Camp, 11-13 april kl. 09.30-14.00

For U7-U13 spillere (Max 40 spillere)
Kr. 899,- 

Uge 30 Camp, 27-28-29 Juli, kl. 09.30-14.00

For U7-U13 spillere

Kr. 899,-

Uge 42 Camp, 20-21-22 Oktober, kl. 09.30-14.00
For U7-U13 spillere (Max 40 spillere)
Kr. 899,-

Jule Camp, 26-27 december 2022
For U7 til U13 spillere, i tidsrummet 9.30-12.00
Kr. 499,-

Fortæring:

På alle RBK camps skal spillerne selv have madpakke og drikkelse med.

FFK vil fra camp til camp tilbyde deltagerne en særskilt fortæringspakke, som vi sender de tilmeldte deltagere information om og lancerer løbende.

RBK Fodbold Camps – Indhold og temaer:

RBK Metoden er udviklet i samarbejde med nøglepersoner fra vores internationale coaching advisory board, som har bragt “best practices” fra de nogen af de største fodboldklubber i verden. For os i RB Køge handler det om at skabe en metode, hvis måde, tilgang, metode, teori og praksis forsøger at være foran udviklingen. Med visionen at skabe en metode, der konstant udvikles og der over tid bliver reference for klubber i ind- og udland.

Fokus i vores camps er på spillerenes individuelle færdigheder, sparkeformer, driblinger, finter, vendinger, afslutninger, 1v1, 2v2 og 3v3.

Trænere på RBK Camps:

Camp ansvarlig og Head of Coaching i RBK – Frederiksværk er Kenneth Nielsen, UEFA A Licens træner og til dagligt skole lærer.

Herudover vil RBK’s TopTalent trænere og udvalgte gæste trænere komme og træne på vores camps.

Sted: 

Kunstbanen, ved Frederiksværk Stadion, Stadion vej 7 – 3300 Frederiksværk

Andre oplysninger

Det er muligt at aflevere spillerne ved indgangen til banen ti minutter før træningsstart, ligesom spillerne vil være klar til afhentning ved banen ved træningsafslutning.

Såfremt der er nogen tegn på sygdom, beder vi spillere og forældre om at blive hjemme.

Man skal selv medbringe snacks og drikkelse.

Tilmelding:

Tilmeld spilleren ved tilmeldingsformularen nedenfor

Betaling:

Når vi har modtaget tilmeldingen, sender vi en mail bekræftelse indenfor et par dage, i denne mail vedhæfter vi enten en faktura, som kan indbetales via MobilePay, eller konto overførsel.

Når vi har modtaget betalingen, bekræfter vi endeligt spillerens deltagelse. Billetten er personlig og refunderes kun såfremt at RBK aflyser aktiviteten.

Bemærk ved indbetaling via mobile pay og via bank at modtagerens navn er: Ravnsborg Boldklub Køge.

Camp Tøj, tilvalg

Du har som deltager på RBK camps, muligheden for at tilkøbe din egen unikke RBK Puma tøj pakke til en yderst fordelagtig pris (minimum 35 % rabat på camp pakkerne, med RBK logo, samt påtrykt dit navn/efternavn)

Sommer Camp Pakke, Tee, shorts og sokker

Forår/Efterår Camp Pakke, Overdel, shorts og sokker

Gå til RB Køges side på Unisport.dk – Klik her eller på et af billederne nedenfor…

Aflysning:

Såfremt Covid-19, eller andre omstændigheder skulle gøre at vi er nødt til at aflyse vores camps, vil vi selvfølgelig refundere jeres betaling.

Vi glæder os til at træne med dig.

Tilmeld dig herunder


Skriv et svar