Sparekassen Sjælland – Fyn fortsætter som partner i RB Køge

SPKS - RBK - 2021 aftale billede

I RB Køge starter vi året med en god nyhed på partnerfronten. Vi kan nemlig fortælle, at Sparekassen Sjælland – Fyns afdeling i Køge, fortsætter som vores bank reference partner i 2021.

“Jeg er meget glad for, at vi har kunne forlænge vores nuværende aftale med Sparekassen Sjælland – Fyn. 

Sparekassen Sjælland-Fyn har spillet en central rolle, ja næsten afgørende rolle, i forhold til at etablere os som ny fodboldklub i en meget udfordrende tid. Som altid har vi haft en god dialog omkring spændende aktiveringer, som vi glæder os til at præsentere og føre ud i livet i foråret 2021″, udtaler klubbens formand Kenneth Santa, til klubbens hjemmeside.

Forlængelsen af samarbejdet, glæder også Nicholaj Frimann, der er områdedirektør for Sparekassen Sjælland – Fyns afdelinger i Køge og Greve – “Vi er i Sparekassen Sjælland-Fyn altid åbne for at se på mulighederne for at gå nye veje. Det gjorde vi med støtten til RB Køge i 2020, og på trods af udfordrende tider og forsamlingslofter der besværliggør mange af klubbens planlagte tiltag og muligheder for aktivering af partnerskabet, har vi aldrig været i tvivl om at forlænge aftalen. Klubbens seneste initiativ Køblokalt.nu, viser meget godt den kreativitet og nytænkning som klubben besidder. Vi glæder os til at følge den fortsatte udvikling klubben, dens partnere og medlemmer går i møde”, fortæller Nicholaj Frimann til rbkoge.com

Som reference partner I RB Køge arbejder RB Køge som samlet klub for at skabe værdi og merværdi for vores reference partnere, det igennem leads og anbefalinger. For os som klub er det afgørende at lave reference partneraftaler med partnere der deler samme ambitioner og værdisæt som os, det skaber værdi og merværdi for begge parter.

Vil du og din virksomhed også være en del af en nytænkende og ambitiøs klub?

Kontakt os og hør nærmere om dine unikke samarbejdsmuligheder.

Formand, Kenneth Santa – ksa@rbkoge.com

Skriv et svar