Sport før Sport – RBK Inviterer de 9-13 årige i Køge Nord området gratis til sport 8 fredage i august – september og oktober

Fredag den 27. august kl. 14.30-15.30 og de efterfølgende 7 fredage i samme tidsrum, inviterer RB Køge områdets 9-13 årige børn til gratis at kigge forbi Rishøj Stadion og dyrke forskellige sportsgrene, sammen med vennerne.

RBK MultiSport

I RBK er vi af den overbevisning at MultiSport bl.a. fremmer børnenes kordinative evner og vi opstiller derfor bl.a. følgende på området: 5 fodtennis baner, en hockey bane, 2 flytbare basket kurve, stige golf, 2 netbold baner, 4 2v2 fodbold baner og muligheden for at for at træne fodbold specifikt med fokus på finter, spark og afslutninger.

37D3ABE7-AFDA-41AE-A481-6E9937184A63

“Med Sport før Sport initiativet håber vi i RBK at kunne være med til at facilitere at områdets børn har muligheden for at finde deres vej tilbage til sporten. De seneste 18 måneder har medvirket til at børnene i endnu højere grad snakker sammen online og i mindre grad mødes i klub og forenings regi, på tværs af sportsgrene.

På fodbold delen, kommer vi til at opsætte specifikke og formelle trænings øvelser, hvor at ambitionen er at eventuelle fodbold drenge og piger, vil forsøge at have 100 gode gentagelser, pr. 60 min.

I vores sport før sport koncept, er både drenge og piger velkommen og det er vores håb at eksisterende foreninger i området bakker op om tiltaget og derved medvirker til at forstærke chancen for at områdets børn får endnu bedre tilbud, på tværs af sportsgrene, interesser og aldersgrupper. Vi glæder os til at komme i gang og ser frem til at byde områdets børn velkommen på kunstbanen ved Rishøj Stadion” udtaler næstformand i RB Køge og initiativtager til projektet Ian Hoar til klubbens hjemmeside.

Projektet er støttet af Køge Kommune

Praktisk information

Tilmelding: Der er ingen tilmelding

Pris: Det er gratis at deltage

Aldersgrupper: 9-13 årige børn, drenge og piger er velkommen

Antal: Vi har plads til max 40-50 børn pr. fredag

Vil din forening gerne være en del af tilbuddet og stille med 1-2 ressourcepersoner hver af de 7 fredage i august, september og oktober?

I er velkommen, kontakt venligst kontoret@rbkoge.com 

Skriv et svar