Brøndby IF, AaB, Lyngby og Mol Vidi gæster TopTalent Scout uddannelsen i RBK

Christian Larsen – Talentchef i Brøndby IF, Mathias Krogh – Rekrutteringschef i AaB, Morten Nagel – U-Chefscout i Lyngby BK og Tamas Balogh – Chefscout i Europa League klubben Mol Vidi, gæster alle TopTalent Scouting uddannelsen i løbet af efteråret 2021. 

“Vi er som nystartet fodboldklub stolte over, at så erfarne og dygtige fodbold folk ønsker at være en del af vores kommende TopTalent Scouting uddannelse. Deres opbakning til projektet og ønsket om ikke bare at medvirke, men til at spille en aktiv rolle i at udvikle fremtidens børne- og ungdoms scouts, det fortæller mig at vi har i RBK har fat i noget rigtigt med TopTalent scout projektet. 

Det overordnede formål med forløbet og den samlede TopTalent Scouting uddannelse er at skabe en platform for udviklingen og uddannelsen af de scouts der i fremtiden skal “identificere” fremtidens potentielt dygtigste spillere, det er jeg sikker på at Christian, Mathias, Morten og Tamas, sammen med vores dygtige instruktører i høj grad kan medvirke til. 

Som vi ser det, skal “Fremtidens bedste spillere”, identificeres tidligere og følges over længere tid, for at sikre at de spillere med det største potentiale, får de bedste muligheder for at lykkedes. Afgørende for at det bliver de rigtige spillere der identificeres tidligere og følges længere, afgøres i dag oftere og oftere af “ikke trænede øjne / mavefornemmelser”. 

Deltagerne på forløbet skal ud på banen og de skal klædes bedst muligt på til hvad der venter dem. 

Med TopTalent scouting uddannelsen faciliterer vi muligheden for fodboldtrænere / scouts og fodbold interesserede der ønsker at træne “scout øjet / mavefornemmelsen” og det er vi sikre på kommer til at medvirke til at løfte niveauet indenfor scoutingen.” udtaler Kenneth Santa til klubbens hjemmeside.

TopTalent Scouting uddannelsen starter lørdag den 14. august og er opdelt i 4 “levels”

Level 1

1 uddannelses dag: Lørdag den 14. August 9.00-13.00

Level 1 Intro, er en introduktion til hvad scouting er og har en varighed af 4 timer

På level 1, vil kursisterne få en introduktion til hvad scouting er, samt blive introduceret til emnerne: “Hvad er potentiale og hvad er præstation? Samt “Hvad kigger vi efter og hvorfor?”

Kursisterne vil på level 1, skulle se en kamp/træning og iagttage en/flere spillere og notere hvad “scoutens øje ser”.

Live kamp, kl. 10.00 U13 HB Køge vs Næstved IF

Sted: VIP Loungen, Herfølge Stadion, Vordingborgvej 127 – 4681 Herfølge

Pris kr. 299, –

Læs mere om TopTalent Scouting forløbet her…

Skriv et svar