Vil du gerne i lære som fodbold scout?

Drømmer du om at skabe dig en karriere inden for scoutingen og identificeringen af fremtidens dygtigste spillere?

Ja?, Så tag et grundigt kig med her, i RBK vil vi gerne give de rette, de rette muligheder…

I RBK har vi netop lanceret Toptalent scouting uddannelsen, en uddannelse der er skræddersyet af fodbold scouts, til fodbold trænere, scouts og fodbold interesserede, med ambitionen om at tilegne sig viden om talent identifikation, scouting, screening og rekrutting af unge fodboldspillere.  

I august 2021 starter RBK ScoutLaB op og vi har i RBK helt ekstraordinært besluttet at skabe et scout trainee forløb på 5 måneder, for op til 6 fodbold folk, der alle har det til fælles, at deres store drøm er at skabe sig en karriere inden for fodbold verden, som fodbold scout og/eller som fodbold træner.

Som scout trainee modtager man:

– Gratis deltagelse på RBK Toptalent Scouting uddannelsen, værdi kr. 3.596, –

– Et 6 måneders scout trainee forløb, planlagt af Kenneth Santa, tidligere European Scout hos Wolverhampton Wanderers FC, Chefscout for ungdomslandsholdene i Qatar og U-chefscout i Brøndby IF.

– Daglig / ugentlig sparring med de RBK ScoutLaB ansvarlige Kenneth Nielsen og Karim Bader

– Uddannelse, inspiration og adgang til know how fra scouts med erfaring fra højeste nationale og internationale niveau.

– Mulighed for efterfølgende fritids ansættelse, som scout i RBK (for de rette kandidater).

 

Det forventer vi af vores kommende scout trainees:

– Drive og lysten til at udvikles

– En stærk interesse for fodbold og i særdeleshed Talent identifikation og scouting.

– Ambitioner om at blive den dygtigste indenfor sit felt.

– Tiden og lysten til at se 3-4 kampe ugentligt, i børne- og ungdomsfodbold regi, samt lave rapporter på scoutede kampe (for perioden august-december, kampe/kalender planlægges i samarbejde)

Er det noget for dig?

Så er det måske dig vi i fremtiden medvirker til at udvikle til højeste nationale og eller internationale scouting hylde.

Krav til ansøgere:

Træner uddannelse i DBU regi, er et plus, men der er ingen krav til foregående træner eller anden fodbold faglig uddannelse. Vi sørger for at de rette kandidater, modtager den rette uddannelse. *Man kan godt bestride et træner/scout/fodbold job i en anden klub, mens man er i “Scouting lære i RBK”.

Aflønning:

De rette kandidater modtager ingen former for godtgørelse, men istedet adgang til en gratis mesterlære uddannelse, samt potentiel adgang til efterfølgende muligheder i RBK eller andre klubber.

Vi er en klub med klare værdier, ambitioner, en strategi for fremtiden og vi tror på at fremtidens fodboldklub tegnes af de rigtige mennesker på de respekt for hinanden, hvorfor vi opfordrer alle til at søge.

Vi er klar til at investere tid, viden og ressourcer i dig, hvis du er den rette.

Forløb:

Trainee forløbet starter torsdag den 12. august, kl. 18.30, med et intro møde, som afholdes i klubhuset på Rishøj Stadion – 4600 Køge. 
– De rette kandidater vil følge RBK TopTalent Uddannelsen, mens at de sideløbende scouter 3-4 kampe pr. uge, i perioden 12. august til 10. december, hvor at forløbet afsluttes.
– Der lægges en individuel plan for forløbet, for hver scout trainee, hvor at fokus vil være på at se kampe i eget nærmiljø, primært i årgangene U8-U14.
– Man skal som scout trainee forvente minimum en månedlig møde dag, foruden deltagelsen på scout uddannelsen (plan herfor udleveres torsdag den 12. august).

 

Vil du gerne vide mere?:

Hvis du gerne vil være DKs dygtigste børne og ungdomsscout og har du spørgsmål herom, så kontakt venligst klubbens formand, Kenneth Santa på mail: ksa@rbkoge.com

 

Er det noget for dig?

  • Send os venligst en motiveret ansøgning og et eventuelt cv på mail: kontoret@rbkoge.com, mærket: ”RBK – Scout i Lære”
  • Fristen for ansøgninger, er fredag den 6. august 2021, kl. 12.00

Kontakt

Kenneth Santa

RB Køge – Formand

T:30232324

M: ksa@rbkoge.com

Skriv et svar