Thomas Ruesink – International gæste træner – besøger RBK i denne uge

Vi byder i denne uge helt ekslusivt velkommen til Thomas Ruesink, som siden 2018 har været “Lead Skills Coach” i den hollandske stor klub, PSV Eindhoven. 

Thomas er internationalt kendt som en af de allerdygtigste i verden, på “Skills trænings området” og vi er som klub utrolig stolte over at kunne byde ham velkommen på RBK Park, i den kommende uge.

“Thomas kommer til at inspirere vores TopTalent spillere og ikke mindst vores trænere i RBK, ligesom han vil være flere fodbold faglige møder og snakke, der har til formål at udfordre vores måde at gøre tingene på, så vi sammen kan løfte vores klub og medlemstilbud til et endnu højere niveau”, udtaler Head of Coaching Steffen Petersen til klubbens hjemmeside.

Thomas vil også være en del af de 1:1 og mindre gruppe træninger, som vi udbyder inden vores holdtræninger, i tidsrummet 15.00-16.00.

Såfremt man er interesseret i at træne 1:1 med Thomas Ruesink og en af vores TopTalent trænere, er man velkommen til at sende en mail til kontoret@rbkoge.com, i forhold til hvilke muligheder der eksisterer, enten i tidsrummet 15.00-16.00 og/eller eller i tidsrummet 18.30-19.30 mandag til fredag.

Skriv et svar