TopTalent Scouting uddannelsen havde besøg onsdag den 29 september, af AaBs rekrutteringschef Mathias Krogh

“Mavefornemmelsen – Vores nr. 1! bidragsyder i AaB”

I AaB har man Mathias Krogh ansat som rekrutteringschef, ansvarlig for Talent Identifikations processen i U12-U19 regiet, samt rekrutteringsansvarlig i samme segment. Mathias var igår på besøg i RBK, som gæste instruktør og oplægsholder, på TopTalent Scouting uddannelsens modul 3-dag 3, hvor dagens program var følgende:

16.50-17.00 Intro til Scouting opgave, U17 FCK vs BIF

17.00-18.45 U17 FCK vs BIF

18.45-19.20 Pause

19.20-20.00 Gennemgang af scouting observationer / opgave.

20.00-21.15 Mathias Krogh, Talent ID i AaB

21.15 Tak for i dag.

Mathias gav i sin præsentation bl.a. indsigt i hvad AaB anser som “potentiale indikatorer”, AaBs talent definition, samt tilgang til hvordan man opbygger og indsamler viden og information om spillerne, på og udenfor banen, for i sidste ende at kunne træffe bedst mulige beslutninger på bedst muligt oplyst grundlag.

“Mathias kommer med en anden vinkel og tilgang til Talent Identifikationen end hvad der ofte ses. Han har en teoretisk tilgang, til et “fag” der ofte kan være præget af meninger og personlige holdninger, snarere end objektivitet og data. Forskellige vinkler, skaber spørgsmål og tankevirksomhed, som forhåbentligt er med til at sikre at deltagerne på vores TopTalent Scout uddannelses forløb, tvinges til at tænke og til at evaluere egen tilgang, for at sikre en videre personlig og faglig udvikling. Lige præcis den tilgang til et uddannelsesforløb mener vi sikrer at fremtidens fodbold scouts, der er igennem vores TopTalent scout forløb, klædes bedst muligt på, til selv at skabe “deres egen scout profil”. Det mener vi kan og vil være med til at løfte niveauet indenfor den fremtidige talent id proces der foregår rundt om i de danske klubber og derved sikre at vi i højere grad rekrutterer og udvikler spillere med størst muligt potentiale på den længere bane.” Udtaler klubbens formand Kenneth Santa til klubbens hjemmeside.

Næste uddannelsesdage er onsdag den 6. oktober kl. 17.30-21.30, i VIP Loungen på Herfølge Stadion. Her vil Christian Larsen, Talentchef og Rekrutteringsansvarlig i Brøndby IF gæste Modul 4-dag 1. 

Læs mere op TopTalent Scouting uddannelsen, ved at klikke her

Skriv et svar