Vil du gerne i lære som fodboldtræner?

Når du ser Thomas Frank eller Kasper Hjulmand rende rundt i det tekniske felt for henholdvis Brentford eller det danske landshold, drømmer du så om at følge i deres fodspor om 20-25 år?

Ja?, Så er det værd at vide at de begge har været gennem et karriere forløb, der bl.a. bød på træning af børn- og ungdomsspillere.

Så det er muligt for de unge trænere derude, der har drømmen, lysten og viljen til at lære og som samtidig er indstillet på at bruge enorme mængder tid på dygtiggørelse, sparring og lærring, på som udenfor banen. 

I RB Køge er det vores ambition at udvikle fodboldtalenter til den højeste nationale og internationale scene. Men det ligger os lige så meget på sinde, at udvikle de næste store børne- og ungdoms træner og leder talenter. De dygtigste trænere og ledere, skaber den bedste platform for læring og den bedste platform for læring, skaber de bedste rammer for fremtidens bedste fodboldspillere.

I vores børne- og ungdoms udviklingsmiljø, har vi i dag overvejende fodboldtrænere med UEFAs A Licens, det er unikt og aldrig set før i dansk fodbold. Men vi vil gerne bygge på og det vil vi gerne gøre med oprettelsen af et RBK TrænerLaB.

Trænere der kommer i lære som fodboldtrænere i RBK TrænerLaB, vil opleve at der bliver lagt en langsigtet plan for trænerens individuelle udvikling, men også med fokus på mere kortsigtede delmål. Som træner i “RBK TrænerLaB”, vil du blive koblet på en mere erfaren træner, som du kan sparre med og gå og lære fra på daglig basis uanset om du ønsker at blive angrebstræner, målmandstræner og eller holdtræner. 

Du vil muligvis opleve det som, at være på en form for træner kursus hver gang du går på banen i RBK. Udenfor banen vil du få adgang til dotcomsport, til analyse værktøjer og til platformen SportSessionPlanner, hvor al vores træning planlægges, opbevares og evalueres.

Er du parat til at tage det første og eller næste skridt i din trænerkarriere og har du;

Drive og lysten til at udvikle børn og talentfulde ungdomsspillere
En stærk interesse for fodbold
Ambitioner om at blive den bedste indenfor dit felt

Evnen til at lære fra dig 
Lysten, evnen og nysgerrigheden til at lære nyt?
Tid, lyst og muligheden for at investere i, at deltage i minimum 2-3 gange ugentlig træning, i tidsrummet 16.00-18.00.

Så er det måske dig vi i fremtiden medvirker til at udvikle til højeste nationale og eller internationale hylde.

Krav til ansøgere:

Træner uddannelse i DBU regi, er et plus, men der er ingen træner uddannelses krav til ansøgere, det næste store trænertalent, sørger vi for modtager den rette interne, såvel som eksterne uddannelse. *Man kan godt bestride et træner job i en anden klub mens man er i “træner lære i RBK”.

Aflønning:

De rette kandidater modtager passende godtgørelse.

Vi er en klub med klare værdier, ambitioner, en strategi for fremtiden og vi tror på at fremtidens fodboldklub tegnes af de rigtige mennesker på de respekt for hinanden, hvorfor vi opfordrer alle til at søge.

Vi er klar til at investere tid, viden og ressourcer i dig, hvis du er den rette.

Vil du gerne vide mere?:

Hvis du drømmer om at blive målmandstræner og har spørgsmål herom, så kontakt venligst vores chef målmandstræner, Oliver Foss på mail: olfo@rbkoge.com

Hvis du gerne vil være DKs dygtigste børne og ungdomstræner og har spørgsmål herom, så kontakt venligst klubbens formand, Kenneth Santa på mail: ksa@rbkoge.com

 

Er det noget for dig?

  • Send os venligst en motiveret ansøgning og et eventuelt cv på mail: kontoret@rbkoge.com, mærket ”RBK TrænerLaB”

Kontakt

Kenneth Santa

RB Køge – Formand

T:30232324

M: ksa@rbkoge.com

Skriv et svar