Clausen Kalkulation er ny Partner

På billedet ses indehaver af Clausen Kalkulation, Per Clausen.

Den Køge baserede virksomhed Clausen Kalkulation er ny Club 100 Partner.

Clausen Kalkulation beskæftiger sig med kalkulation af El entrepriser i alle størrelser, lige fra 1 families huse, kontor byggeri, kraftværker, medicinal industri til lufthavne.

Clausen Kalkulation har et tæt samarbejde med installatørerne om den enkelte opgave, og følger sagen helt til en eventuel kontraktunderskrivelse med bygherre.

Clausen Kalkulation er lokaliseret i Køge, men arbejder over hele Danmark.

Per Clausen omkring sit engagement i RB Køge:

“Da jeg først læste om projektet om bedre træning, var jeg ikke i tvivl om at jeg ville bakke op, både som træner og som partner.

Der er i dagens fodbold, for lidt fokus på god børnetræning, og da det blandt andet er det RB Køge står for, var beslutningen meget nem.

Jeg glæder mig til at følge klubbens fremtidige arbejde, og håber at kommunen, regionen, forældre og spillere modtager dette nye tilbud positivt, det er jo trods alt for børnenes skyld vi gør det her.

Jeg glæder mig personligt til at bidrage på træningsbanen, og håber at mine mange år indenfor fodbold verden samt mine uddannelser kan bruges til at børnene bliver dygtigere og går glade hjem, når vi har været på træningsbanen.”

Velkommen til RB Køge, Per og ikke mindst Clausen Kalkulation.

RB Køge - Club 100 Partnere

Vil du gerne vide mere om dine partner muligheder i RB Køge?

Skriv et svar