Partnerskab sætter fokus på de lokale butikker og erhvervsdrivende

Lokale partnere i RB Køge er helt unikt gået sammen om at sponsorere og derefter donere “pladsen på maven” til Køblokalt.nu.

I RB Køge har vi siden opstarten af klubben haft fokus på at skabe værdi og merværdi, på og udenfor banen. Vi har i en svær tid fået en kæmpe opbakning fra det lokale erhvervsliv, en opbakning der har betydet meget for vores muligheder, for skabe et kvalificeret tilbud til regionens spillere.

 For at gøre opmærksom på – og ikke mindst konkret støtte op om vores lokale butiks- og erhvervsliv, har vi i RB Køge lanceret tiltaget “Køblokalt.nu – Køge”. “Køblokalt.nu – Køge” initiativet har til formål at skabe opmærksomhed på hvor vigtigt det er, at vi i Køge dagligt støtter vores lokale handels- og erhvervsliv og derved gør vores til, at vi i Køge kan bakke op om ambitionerne om at have Danmarks bedste handelsby.

 

Til vores netop afholdte Påske Camps, havde lokale partnere helt unikt gået sammen om at sponsorere RB Køge trøjer til alle deltagere og givet den attraktive sponsor plads på maven væk til “Køblokalt.nu”

“Dette tiltag og denne gestus fortæller os at vores partnere i Køge aktivt tager del i at sætte fokus på hvor vigtigt det er at vi i Køge bakker op og støtter op om det lokale butiks- og erhvervsliv, det er vi utrolig glade over stolte over at være en del af.” Udtaler klubbens formand Kenneth Santa til RB Køges hjemmeside.

Vil du gerne vide mere om hvordan du og din virksomhed kan blive en del af Køblokalt.nu-konceptet?

Kontakt os via nedenstående formular, eller kontakt vores formand Kenneth Santa direkte på mail: ksa@rbkoge.com eller telefon: 61302002

 

Skriv et svar