Oliver Foss ansat som ny TopTalent Chef Målvogter træner

Fremtidens bedste og mest talentfulde U8-U11 målvogtere i regionen, kommer til at blive trænet af Oliver Foss.

De kommende U8-U11 keepere i RB Køge, kommer til at modtage kvalificeret målvogter træning 2 gange ugentligt året rundt. I Danmark findes der ikke for nuværende et tilbud til målvogtere i 7-11 års alderen om 2 ugentlige målvogter træninger. Det gør vi op med i RB Køge TopTalent, da vi er af den overbevisning at med den rette kvalificerede træning tidligere, vil vores kommende målvogtere have bedre og større muligheder for at nå højest mulige niveau.

“Da jeg var selv var ungdomsmålmand, begyndte jeg at modtage organiseret målmandstræning da jeg var omkring 12-13 år. Det tætteste man kom på decideret målmandstræning, var opvarmningen til kamp, samt til skudtræningen der var sat op for at gavne markspillere og ikke målmanden. I RB Køge kommer vi til at arbejde med det fundamentale, det basis målmandstekniske fra spillerne er 7-8 år og det må jeg ærligt indrømme at jeg glæder mig helt vildt til. At kunne se spillerne over en længere periode og at have muligheden for at påvirke og kunne vejlede spillerne fra U8 af, kommer til at gøre en kæmpe forskel på den længere bane for den enkelte keeper og for RB Køge TopTalent. Fra min tid i USA som målvogter og som målvogter træner på professionelle akademier i USA har jeg med egne øjne set hvor værdifuld den rette træning er for den enkelte spiller og nu bedre der arbejdes fra en tidligere alder, nu større er det potentielle output. Jeg glæder mig til at komme igang med arbejdet” udtaler Oliver Foss til RB Køges hjemmeside.

Kenneth Santa, formand i RB Køge udtaler om ansættelsen af Oliver Foss: “Oliver er uden tvivl et af de største målmandstræner talenter som vi har i Danmark. Hans arbejde med spillerne på banen, hans evne til at lytte, til at vejlede og til at vise er på et rigtig højt niveau og vi kan se og mærke på de spillere han allerede arbejder med i vores regi, at han udvikler deres målmandsspil, men også deres tilgang til træningen. Vi har lagt en udviklingsplan med Oliver, som involverer sparring med vores internationale advisory board, adgang til eksperter i de største klubber i udlandet, samt adgang til teoretisk uddannelse i det omfang at det inspirerer og udvikler. Oliver er et kæmpe talent som vi glæder os over har sagt ja til at være en så vigtig del af RBK TopTalent.”

Velkommen til Oliver Foss.

Vil du gerne vide mere om RB Køge TopTalent? 

Læs mere her

Er du U7-U10 målmand og vil du gerne trænes af Oliver 2 gange ugentligt og vil du gerne være en del af vores kommende U8-U11 TopTalent hold i RB Køge?

Så tilmeld dig vores kommende TopTalent Trials

Læs mere her

Skriv et svar