Luna Hobby ny partner i RB Køge

Luna Hobby ved indehaver Carsten Stein Olsen er ny Køblokalt.nu partner og det er noget vi er stolte af i RB Køge.

Carsten Stein Olsen, Indehaver af Luna Hobby: “Da jeg blev kontaktet af RB Køge med henblik på at blive partner var jeg ikke i tvivl, det ville jeg støtte.

Som rigtig Køge dreng er jeg vild med budskabet om at støtte lokalt. Jeg er født og opvokset i Køge og da jeg selv har butik i Køge blev jeg glad, da jeg hørte om konceptet RB Køge gik med – Køb lokalt.

Jeg har selv været meget aktiv i fodboldens verden som spiller i Køge, Ellemarken, Ejby og AIK 65 Strøby og formand for Køge boldklubs fanklub De Stribede, så fodbold og køb lokalt er bare et perfekt match for mig og Luna Hobby.

“Vores fremtidige udvikling af RB Køge som Danmarks bedste fodboldklub for børn og unge afhænger i stor grad af den lokale opbakning i og omkring Køge. At Carsten Stein Olsen og Luna Hobby tror på os som klub og vores partner koncept Køblokalt.nu gør os stolte og fortæller os at vi har sat gang i noget rigtigt, som betyder noget for de lokale butiks- og erhvervsdrivende, udtaler klubbens formand Kenneth Santa til rbkoge.com

Velkommen til Luna Hobby og Carsten Stein Olsen.

Besøg Luna Hobbys hjemmeside og køb lokalt nu – online

Læs mere om vores Køblokalt.nu koncept

Vil du gerne vide mere om hvordan du og din virksomhed kan blive en del af Køblokalt.nu-konceptet?

Kontakt os via nedenstående formular, eller kontakt vores formand Kenneth Santa direkte på mail: ksa@rbkoge.com eller telefon: 61302002

Skriv et svar