RBK MikroBold – Gratis MikroBold Session til inspiration

I RBK arbejder vores trænere ud fra RBK metoden, uagtet om vi træner MikroBold (4-6 årige), eller børne- og ungdomsbold.

Fokus er på den enkelte spiller og at skabe et miljø som spillere trivedes i og derfor udvikles i, som spillere og som børn.

I foråret 2021 afviklede vi i perioden april til juni 10 træninger i MikroBold regiet, ligesom at vi i perioden august til oktober afvikler 10 træninger. Disse 10 træninger er på forhånd planlagte og beskrevet ud fra RBK metoden, udviklet af vores trænere i samarbejde med vores internationale coaching advisory board.

Vi har i hele foråret udgivet en ugentlig “gratis inspirations session” på engelsk, som vi i slutningen af foråret udgav som en gratis e-bog. I den forbindelse har vi modtaget en del henvendelser fra trænere, forældre og klubber der ønsker mere viden om vores metoder, i mikrobolden, som i børnebolden.

Derfor har vi i RBK besluttet at give trænere / klubber mulighed for at få adgang til RBK MikroBold metoden, som består af 10 fulde sessions, planlagt ned til mindste detalje og beskrevet på dansk.

For at give indblik i hvordan en fuld RBK MikroBold session ser ud til de der måtte være interesseret, kan man se en fuld session herunder.

Prisen for 10 stk. fulde RBK MikroBold sessions, leveret i pdf form, er kr. 999, –

Såfremt du eller din klub ønsker at tilkøbe 10 fulde RBK MikroBold sessions, bedes du/I sende en mail til: kontoret@rbkoge.com

RBK MikroBold Partnere

Skriv et svar