Video – RBK X Koncept Træning

RBK X Koncept = Fokus på den enkelte spiller

I RB Køge tilbyder vi specifik – og individuel fokuseret træning til spillere, der vil dygtiggøre sig. Vi har fokus på den enkelte spillers individuelle kompetencer og kvalifikationer med fokus på gentagelser og gode gentagelser af afleveringer, driblinger, finter, vendinger og med 1v1 offensivt og defensivt.

Fodboldeksperter fra hele verden har skabt RB Køges træningskoncept

I RB Køge vil vi skabe Danmarks bedste fodboldmiljø for børne- og ungdomsspillere, trænere og stab. Vores internationale coaching advisory board sætter rammerne og skaber indholdet for vores klub og måden at udvikle hele fodboldspillere på. Vi samarbejder med eksperter fra nogen af de største klubber i verden, for at sikre den løbende udvikling af RB Køge som klub, vores spillere, trænere og stab. På den måde kan vi hele tiden være på forkant med udviklingen og de nyeste tendenser indenfor børne- og ungdomsfodbold.

Fleksibelt kvalitets tilbud

Vi tilbyder vores medlemmer i U7, U8, U9, U10, U11, U12 og U13, at de kan kombinere deres træningstilbud i det omfang det måtte passe den enkelte, som et supplerende træningstilbud i forhold til den klub den enkelte spiller i forvejen spiller i.

RBK X Koncept, er for alle spillere der kan og vil have de bedste rammer for individuel fokus og udvikling. 

Bliv medlem i RB Køge

Læs mere om dine fleksible muligheder for medlemsskab i RB Køge.

Prøve træning

Vil du gerne prøve vores RBK X Koncept træninger?

Tilmeld dig via nedenstående formular og kom og prøv vores trænings tilbud 2 gange, inden du beslutter dig for om du vil være medlem i RB Køge.

Skriv et svar