11471 besøgte i 2020 rbkoge.com

RB Køges innovative og nyskabende koncept er ikke kun kendt i Køge og omegn, men i hele den store verden.

“Da vi lancerede fodboldklubben og vores unikke koncepter, vores internationale coaching advisory board og folkene bag projektet var vi klar over at det ville vække en vis interesse lokalt, måske enddog også regionalt. Men at se at vi faktisk er en klub der er internationalt kendt og besøgt, det er godt nok vildt, vi må have gang i noget godt og interessant.” Udtaler RB Køges SoMe ansvarlig Christian Emil til RB Køges hjemmeside.

Christian bakkes op af Formand Kenneth Santa som udtaler,: “Vores RBK Method, hvor vi ugentligt deler ud af hvordan vi træner i RB Køge og vores lancering af “RAE – Relative Age Effect, The RB Køge Way” er noget som jeg ugentligt, nogen gange dagligt oplever spørgsmål til og kommentarer omkring. Vi har fra starten valgt at være meget åbne omkring vores tanker, vores klub model, vores koncepter og har i en stille tid haft en forholdvis højt aktivitetsniveau på og udenfor banen, noget jeg syntes besøgstallene på vores hjemmeside afspejler.”

Besøgstal

RBKoge.com har i perioden 1. september 2020 – 31.12.2020 haft 11.471 unikke besøgende.

RBKoge.com har i perioden 1. september 2020 – 31.12.2020 haft 3661 sessions, der stammer fra Danmark.

RBKoge.com har i perioden 1. september 2020 – 31.12.2020 haft 9588 sessions, der fordeler sig over besøg fra hele verden.

Aktiver din virksomhed og dit brand på RBKoge.com

Er du interesseret i at brande din virksomhed nationalt som internationalt på RBKoge.com?

Kontakt venligst klubbens formand Kenneth Santa på mail: ksa@rbkoge.com – eller kontakt os via nedenstående formular.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Skriv et svar