TopTalent Trials – 39 spillere fra 21 klubber

39 spillere, fra 21 klubber på Sjælland, fordelt over årgangene 2014-2013-2012 og 2011 har nu deltaget i en eller begge vores trials, fredag den 7. maj og fredag den 14. maj.

Spillerne har været igennem træninger med fokus på 1v1, 2v2 og 3v3 og det har været vores fokus at give spillerne mulighed for at fremvise deres nuværende kunne og potentiale, i de bedste mulige rammer.

Her fra vil spillerne modtage information omkring det videre forløb, der indeholder 2 x 2 træninger over en 14 dages periode, samt et tilbud om en fysisk test dag, udført af FysioLab, den 28. maj. 

Spillere der ikke tilvælges til dette forløb, vil modtage en skriftlig evaluering, samt tilbuddet om at kunne deltage fremadrettet i vores RBK X Koncept træninger, for alle spillere der kan og vil have et seriøst og kvalificeret træningstilbud, udover aktiviteter i deres egen klub.

“Niveauet har været højt og børnene har vist sig fantastisk godt frem, i individuelle øvelser, som i 1v1, 2v2 og 3v3 mini kampene. Det er første gang at man i Danmark ser dette format og det kan noget specielt i forhold til at skabe en seriøs og kvalificeret ramme, for de spillere og de forældre der ønsker en mere målrettet og seriøs tilgang til deres fodbold. 

I vores regi har vi lært utrolig meget, ikke bare om drengene, men også hvad der virker godt i trials formatet og hvad vi skal have udviklet til fremtidige lignende events i vores regi. Vi glæder os til at arbejde videre med gruppen af spillere og ser frem til at kunne præsentere spillerne og deres forældre for vores tanker, mål og visioner for RBK TopTalent, det bliver fedt.” udtaler klubbens formand Kenneth Santa til klubbens hjemmeside.

Læs mere om RBK TopTalent

 

Skriv et svar