Emil Welcher – Ny Assistent Træner i RBK

RBK’s ambition er at udvikle Danmarks bedste trænings- og udviklingsmiljø for børn og unge fodboldspillere. Dvs. Fodboldspillere, der ønsker optimale rammer for deres personlige udvikling.

Vi skal i RB Køge udvikle fremtidens fodboldspillere og vi skal udvikle fremtidens trænere.

Ansættelsen af Emil Welcher som ny assistent træner er helt i tråd med klubbens strategi om at have kvalificerede trænere til at facilitere træningerne og samtidig uddanne unge og talentfulde trænere.

I RB Køge har vi fokus på at skabe et udviklingsmiljø, som erfarne såvel som unge talentfulde trænere ønsker at være en del af. Klubbens Internationale Coaching Advisory Board, med træner kapaciteter fra Benfica, Vitesse, Shakhtar, Burnley med flere, spiller en vigtig og daglig rolle i forhold til at medvirke til at skabe et miljø som vores nuværende såvel som kommende trænere og ledere bliver inspireret i. 

Når man ansættes som træner i RBK, bliver man en del af en klubfilosofi og metode, der er udviklet af træner eksperter fra nogen af de største klubber i verden. Ambitionen er klar, det forventes i RBK at hver enkelt træner medvirker til videreudvikling af RBK, RBK Metoden og derved tager et medansvar for at vi i RBK ikke bare vedligeholder, men altid har fokus på at videreudvikle.  

24 årige Emil Welcher er bosat i Køge og spiller for nuværende på DS holdet i Karlslunde IF og har sin primære fodbold opdragelse fra Brøndby IFs talentafdeling.

Emil Welcher om ansættelsen i RBK; “Jeg har længe haft lyst til at blive træner og da tilbuddet kom fra RBK var det ikke svært at sige ja. Det er super fedt at være en del af en klub der fokuserer så meget på at give den bedste træning til børnene, Sagt med al respekt for de forældretrænere jeg havde i min tid, så ville jeg ønske at jeg som barn og ungdomsspiller havde haft muligheden for at træne / spille i en klub som RB Køge, der har så stor fokus på udvikling af den enkelte spiller. Jeg er sikker på at jeg som person og som træner er havnet et sted hvor at jeg kan udvikle mig og det betyder rigtig meget for mig. Jeg ser frem til at bidrage til børnenes udvikling, jeg spiller stadig på et semi højt niveau og jeg er sikker på at jeg med den spilleruddannelse jeg fik i Brøndby, samt med den uddannelsesplan der er lagt for mig i RBK, vil være i stand til at inspirere børnene på banen.”

Velkommen til RB Køge Emil, vi er glade for at du har valgt at blive en del af fremtidens fodboldklub.

Vil du gerne være træner i RB Køge?

I RB Køge uddanner vi fremtidens fodboldspillere og til det, skal vi bruge nutidens og fremtidens bedste og mest talentfulde trænere.

Er det dig?

Så send os en mail, med en motiveret ansøgning, der kort og præcist fortæller hvem du er, hvilken træner- og eller spiller erfaring du har og hvorfor du gerne vil være en del af RB Køge.

Som træner i RB Køge kan du forvente:

Intern såvel som ekstern træner uddannelse og du kan forvente aflønning og godtgørelse efter kvalifikationer, erfaring og lysten til at lære og skabe værdi for klubben, staben og vores medlemmer.

Vores trænere har adgang til software værktøjer som: SportSession Planner & Dotcomsport og deltager alle herudover på alle fremtidige udgaver af Danish Football Conference.

Send din mail til:

kontoret@rbkoge.com

Skriv et svar